torstai 20. tammikuuta 2011

Hei vaan

Olen nainen Keski-Suomesta. Uskon Jumalaan ja Jeesukseen Kristukseen. Olen liittynyt Turun hengentieteen seuraan mielenkiinnosta sen näkemyksiin. Uskonveljet ja siskot ovat varoitelleet tästä seurasta, mutta ajattelin silti katsoa, mikä tämä seura on, jolla tuntuu olevan perin erikoiset opit. Jeesuskin seurasi aina sydämensä ääntä ja teki aikanaan monien kanssaihmistensä mielestä kummia päätöksiä. Kenties saan vielä käännettyä nämä seuran Luciferin ja Saatanan palvelijat Herran tielle.

Se teistä, joka ei ole tehnyt syntiä, heittäköön ensimmäisen kiven.
Joh. 8:11

2 kommenttia:

 1. "Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?" (2. Kor. 6:14-15)

  PS. Tuomitseminen on yhtä ja nuhteleminen toista: "Syntiä tekeviä nuhtele kaikkien kuullen, että muutkin pelkäisivät." (1. Tim. 5:20)

  VastaaPoista
 2. Itse olen uskova, ja iloitsen tästä blogi postista.

  Surullista on että luultavasti tuomitsemista harrastetaan eniten Kristittyjen parissa. En voi tuomita, olen siihen itsekin syyllinen, mutta onneksi Jeesus armostaan näyttää meille virheemme kun ollaan avoimia.

  Rukoilen sinulle viisautta, rauhaa, varjelusta ja Kristuksen kirkkautta ja rakkautta.
  Siunausta! Älä lannistu, Jeesuksen sisaruksetkaan ei uskonut häneen. Väittivät jopa hulluksi.

  VastaaPoista